BP – בורגר פלייס
מסעדת BP (בורגר פלוס) ביסטרו כשר החלה את דרכה בשנת 2004 כמסעדת בר בורגר ייחודית ע"י קבוצת נעם ניהול מסעדות.
בשנת 2009 מייסד המסעדה, יעקב כהן, בחר להפוך אותה לכשרה בעקבות שינוי השקפת עולמו ובכך פתח את הדלת גם בפני ציבור הלקוחות הדתי במפרץ חיפה ואזור הצפון.
בתחילת דרכנו, התפריט שהגשנו היה על טהרת ההמבורגרים ולאורך השנים ובהתאם לדרישה שלכם, לקוחותינו, צוות המסעדה מרענן ומחדש את התפריטים אחת למספר חודשים. אנחנו מאמינים בתפריט עשיר ורחב ולא קצר ומגביל מנקודת הנחה שהאיכות לא תפגע ועושים את מיטב המאמצים שהמוצרים במסעדה יהיו כשרים למהדרין/ בד"צ עד כמה שאפשר מבלי לפגוע משמעותית במחיר לצרכן.
אל תטעו, ההמבורגר שלנו היה ונשאר מנה מנצחת בתפריט - המבורגר תוצרת בית מבשר משובח שנבחר בקפידה, נטחן במקום מדי יום ומיוצר אחד אחד, בהתאם למסורת ולתו האיכות של מייסד המסעדה.
לצד ההמבורגרים תוכלו למצוא בתפריט מבחר בשרים מיוחדים, מנות בשריות מהמעשנה, מנות ראשונות, סלטים עשירי מרכיבים וצבעים, דגים טריים, תפריט סושי מפנק ושלל ארוחות עסקיות המתאימות לכל שעה ביום.
בנוסף לתפריט המגוון, אנחנו גאים במיוחד בבר האלכוהולי העשיר שלנו שכולל עשרות סוגי וודקה, וויסקי, טקילה, קוקטיילים מרעננים ואוסף יינות מהמשובחים שניתן למצוא במסעדות בארץ במחירים אטרקטיביים.
הקפדנו לא לשכוח את הקטנטנים שלכם ובתפריט תוכלו למצוא מנות בגודל שיתאים להם עם הפתעות קטנות שינעימו את החוויה.
המטבח הפתוח שלנו מייצג את השקיפות מול לקוחותינו והמחויבות שלנו לאיכות, טריות ובחירה בחומרי הגלם הטובים ביותר. אנחנו נשמח להעניק לכם חוויה קולינרית מושלמת שמשאירה טעם של עוד...
צוות המסעדה מתחייב לתת לכם שירות מהיר ומסור מכל הלב. אם מתעוררת שאלה או בקשה מיוחדת, מנהל המסעדה זמין לכל סוג של פניה.
במקום חדר פרטי שמתאים לפגישות עסקיות ואירועים אינטימיים עד 18 איש בו ניתן להתחבר למחשב ולהקרין מצגות.
בקומת הגלריה ניתן לערוך אירועים קטנים באווירה ייחודית עד 75 איש.
בפברואר 2018 הצטרף לקבוצת ״נעם ניהול מסעדות״ סניף חדש בתחנת פז מחלף נתניה בכביש החוף - הסניף מותאם למסעדת דרכים (DINER CONCEPT) שבו ניתן לקחת TA מהיר לדרך וגם אפשר לשבת ולהינות מהתפריט המוכר של הסניף החיפאי ובעתיד יהיו גם משלוחים.
בחלל המסעדה לצד ה- BP הקמנו פינת שווארמייה וחומוסיה איכותית לישיבה במקום ולקחת לדרך.
הסניף מנוהל ע״י זכיינים שגדלו ועבדו שנים בסניף החיפאי - עדן ברמוחה ושי רייזמן.